Elsken Ecologie Terschelling

Vanaf 2023 is Elsken Ecologie als ecologisch adviesbureau op Terschelling gevestigd en kan Elsken Ecologie uw inventarisaties daarmee tegen scherp tarief aanbieden. Uiteraard kunnen we al onze andere diensten waaronder flora en fauna quickscans, vleermuis-, huismussen- en gierzwaluwinventarisaties en ecologische begeleidingen tegen scherp tarief op Terschelling voor u verzorgen.
van april t/m augustus verzorgen we broedvogelinventarisaties en zijn daarvoor om de twee weken meerdaags aanwezig op Terschelling. Vanaf oktober zijn we permanent gevestigd en aanwezig.

Na vele seizoenen op Terschelling zal Elsken Ecologie dus een deel van zijn veldwerkzaamheden naar Terschelling gaan uitvoeren. Dit met het oog op de aanstaande vestiging op Terschelling. Menig winter en veldseizoen is op Terschelling doorgebracht en de wens om hier permanent te vestigen gaat in 2023 realiteit worden. Ook in Noord-Holland blijven wij actief.

Met 12 volle seizoenen heeft Elsken Ecologie zeer ruime ervaring met veldwerk en heeft zich door de jaren gespecialiseerd als zeer kundig in vleermuisinventarisaties. Door vleermuis.net, het kenniscentrum omtrent vleermuizen, wordt Elsken Ecologie aangemerkt als de te prefereren professional in Noord-Holland. En nu vanaf veldseizoen 2023, naast eerdere vrijwillige inventarisaties, ook professioneel inzetbaar op Terschelling!